♪ Biografia

Mig de Llagostera i mig de Sant Feliu de Guíxols, Sotrac és un grup de pop/rock català que, després de 5 anys treballant en un repertori propi  (publiquen un EP al 2015 i diferents senzills autoeditats), entra a “La Vall Estudios” a finals de 2016 per enregistrar el seu primer disc (Sota el roure, RGB Supports 2017). Aquest, format per 10 cançons que pretenen generar un espai de “reflexió” i de calma on desconectar per tornar a conectar, va ser produït pel reconegut Marc Martín i va comptar amb el suport de quasi un centenar de mecenes que van permetre finalitzar la campanya de micromecenatge iniciada pel grup amb èxit.

Al llarg d’aquests primers anys de trajecte han tingut algunes sorpreses ben agradables: poder arribar a la final de l’Engresca’t a la Sala Salamandra 2 de l’Hospitalet de Llobregat (2014), compartir escenari amb grups com Txarango i Pastorets Rock (Festa Major de Llagostera 2014), Trast, Bonobos i Acousters (concert per la Marató de TV3 a la sala gironina “Platea”, desembre 2014), Oques Grasses i Búhos (Festa Major Llagostera 2015) o tocar a l’Acústica de Figueres (2015). Finalment, l’abril de 2016 van obtenir un Premi Butlletí, atorgat gràcies als vots dels veïns de Llagostera (votació popular).

Actualment, el grup compagina la creació musical amb el treball conjunt amb l’Escola de Música de Llagostera (participació a les Colònies Musicals d’Estiu ’17 o al Concert de Nadal) per tal de promoure la música entre els més joves. A més, també estan treballant en l’elaboració d’un nou festival de música que englobi gran varietat de propostes no consolidades amb l’objectiu de generar un espai que, d’alguna manera, els doni visibilitat i generi sinèrgies entre els grups.

 

Anuncis

One thought on “♪ Biografia

Els comentaris estan tancats.