♪ Biografia

Mig de Llagostera i mig de Sant Feliu de Guíxols, Sotrac és un grup de pop/rock català que, després de 5 anys treballant en un repertori propi  (publiquen un EP al 2015 i diferents senzills autoeditats), entra a “La Vall Estudios” a finals de 2016 per enregistrar el seu primer disc (Sota el roure, RGB Supports 2017). Aquest, format per 10 cançons que pretenen generar un espai de “reflexió” i de calma on desconectar per tornar a conectar, va ser produït pel reconegut Marc Martín i va comptar amb el suport de quasi un centenar de mecenes que van permetre finalitzar la campanya de micromecenatge iniciada pel grup amb èxit.

Al llarg d’aquests primers anys de trajecte han tingut algunes sorpreses ben agradables: poder arribar a la final de l’Engresca’t a la Sala Salamandra 2 de l’Hospitalet de Llobregat (2014), compartir escenari amb grups com Txarango i Pastorets Rock (Festa Major de Llagostera 2014), Trast, Bonobos i Acousters (concert per la Marató de TV3 a la sala gironina “Platea”, desembre 2014), Oques Grasses i Búhos (Festa Major Llagostera 2015) o tocar a l’Acústica de Figueres (2015). Finalment, l’abril de 2016 van obtenir un Premi Butlletí, atorgat gràcies als vots dels veïns de Llagostera (votació popular).

Actualment, el grup compagina la creació musical amb el treball en diferents projectes com: les Colònies Musicals d’Estiu (Escola de Música de Llagostera) i l’Orquestra EuGenial (projecte d’inclusió social que busca promoure la música entre els més joves a Santa Eugènia de Ter). A més, conjuntament amb La Tornada han creat el Festival Espurnes, que engloba gran varietat de propostes  amb l’objectiu de generar un aparador musical i d’activitats diverses (concerts, tallers, activitats, etc.) per a tota la família. Aquest 2018 es va celebrar la primera edició i ja estan treballant en la propera!

 

 

One thought on “♪ Biografia

Els comentaris estan tancats.