Biografia


Un projecte inquiet, ambiciós
i compromès


Foto: Jordi Galderic

SOTRAC

Des de la sortida del seu primer àlbum l’any 2017 (Sota el Roure, RGB Suports), el grup gironí ha demostrat que el seu és un projecte que va més enllà, una suma de diferents punts de vista que comparteixen la filosofia i la voluntat d’esdevenir element de canvi davant d’una realitat que els incomoda. Els més de 30 concerts que van formar part de la seva primera gira, juntament amb la creació del Festival Espurnes només uns mesos després del seu debut o la participació amb projectes com l’Orquestra EuGenial i les colònies musicals de l’Escola de Música de Llagostera, expliquen perfectament el tarannà que defineix a l’Helena, en Gerard i l’Artur.

És amb la idea de reforçar i seguir fent créixer aquest univers que, l’agost de 2018, decideixen començar a treballar en el seu segon disc. Produït per Noel Campillo i Marc Martin a la Vall Estudios (Santa Eulàlia de Ronçana), On Neixen els Instints representa un pas endavant (a tots els nivells) per a la banda.


Un record en forma de documental

Al seu canal de Youtube s’hi troben, setmanalment, diferents capítols que recuperen tot el procés de creació d’aquest nou disc i on comparteixen detalls inèdits.


Sotrac explica -sense embuts- que s’han submergit fins les seves pròpies arrels per treballar una proposta que representés tot allò que volien, tant a nivell de contingut com a nivell de missatge, i estan convençuts d’haver-ho aconseguit.

Aquests dos anys de feina els han permès evolucionar fins a presentar una proposta molt més definida i polida, des de la imatge fins la posada en escena, fet que es materialitza amb un resultat directe i contundent que val la pena escoltar .

A %d bloguers els agrada això: