Biografia

Un projecte inquiet, ambiciós
i compromès


Foto: Jordi Galderic i Débora Lightning

SOTRAC

Sotrac és una banda de música formada per tres joves artistes amb trajectòries professionals i gustos musicals diferents, que comparteixen una mateixa filosofia i voluntat de canvi. L’Artur és el guitarrista i corista que s’encarrega de coordinar el funcionament del grup i cercar concerts. Per altra banda, en Gerard és també guitarrista i corista, a més de tècnic de so i actor de doblatge, que s’ocupa dels aspectes tècnics i tecnològics del grup. L’Helena, finalment, és la vocalista principal l’encarregada de gestionar les xarxes socials i la comunicació del grup, a més de ser infermera i estudiar per ser actriu de doblatge.

La música de Sotrac és una barreja de pop i rock, amb una presència destacada de les veus, els efectes i les guitarres. El seu tercer disc, que s’ha publicat aquest mes d’abril, Herència, gira al voltant de la realitat que ens ha tocat viure, el món que rebem i el que deixarem. Les cançons busquen reflectir la preocupació de tota una generació per temes que pràcticament no tenen cabuda a la música comercial actual. Sotrac vol ser un element de canvi davant d’una realitat que els incomoda, sense quedar-se de braços plegats.

Tot i la dedicació que demana la música, el 2018 se n’adonen que volen participar de la cultura d’una manera encara més activa i juntament amb La Tornada creen el Festival Espurnes, que aquest 2023 arriba a la seva 6a edició.

A %d bloguers els agrada això: