I vam encendre l’espurna!

Just a finals d’any, just quan el fred començava a apretar amb força, vam fer la primera reunió amb La Tornada per explicar-los en què consistia aquesta proposta que teníem en ment: ‘volem organitzar un festival a Llagostera. Diferent, atractiu. Us animeu?’

Dit i fet. Ja sabíem que no els espanten els reptes i que s’animen amb facilitat a tirar endavant projectes així, però hem de reconèixer que ens va sorprendre la rapidesa amb la que s’hi van enganxar. De fet, aquella mateixa trobada ja va servir per pactar una “línia base” i les primeres tasques que ens havíem de repartir per valorar si era possible o no tirar-lo endavant. A partir d’aquí, tot va anar prenent forma a mesura que anaven passant les setmanes: apareix el nom, trobem l’espai, tanquem el cartell,… Les premises que ens van acompanyar durant tota l’elaboració d’aquesta proposta les teníem molt clares, la il·lusió compartida anava en augment i això feia que la idea inicial es fés cada vegada més real i propera.

A1

I així va ser. Amb el suport (imprescindible) de la Diputació de Girona i de l’Ajuntament de Llagostera, arribàvem al 12 d’abril, la data en què fèiem oficial el naixement del Festival Espurnes. Ja no hi havia marxa enrere.

A partir d’aquí, i gràcies a l’ajuda de tants patrocinadors i col·laboradors (SEAT Proauto, Estal Packaging, Massegur, etc.) engeguem un mes de promoció del cartell i de les diferents activitats (tallers, xerrades, food trucks, circ,…) perquè tot Girona conegués l’aparició d’aquesta nova proposta.

El resultat? Més de 1500 assistents durant tot el dia, uns escenaris de petit format que feien goig i una valoració molt positiva per part de l’organització, dels músics i del públic en general! I això ens satisfà enormement!
En breus farem la valoració conjunta per  definir els aspectes que cal millorar i ens posarem a treballar per preparar una segona edició encara més completa!:)

Gràcies a tots per fer-lo possible!

Moments màgics del passat 12 de maig per Sergi Paramès – Furalabfoto

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: