Celebrant ‘Sota el roure’!

Que el dia 27O era un dia especial que recordaríem molt de temps ho sabíem des de feia setmanes. Ara bé, que el nostre concert-presentació seria poques hores després d’haver-se proclamat la República Catalana i que a més ho faríem amb un “sold out” afegia un punt altament morbós a la nit. I, com no podia ser de cap altra manera, vam disfrutar de principi a fi.

La setmana va ser intensa ja des del primer dia, doncs volíem preparar un escenari en condicions i per aconseguir-ho era necessari augmentar el nombre de llums i també d’altaveus. Carregar, muntar, provar, canviar… Mica en mica vam aconseguir que l’escenari anés prenent la forma que nosaltres volíem per, de cares a finals de setmana, centrar-nos únicament amb la música. Així, entre una cosa i l’altra i sense ser-ne del tot conscients, tocaven les 21h de divendres 27. Vam sopar tot comentant els últims detalls del concert, mentre observàvem com en Pep jugava i feia les últimes proves amb els llums. De seguida va arribar l’hora d’amagar-nos als vestidors, canviar-nos… I obrir portes.

Ja hi som. 5 minuts abans de que toquin les 22h ens truquen informant-nos que acaben de vendre les últimes 3 entrades i que, per tant, el teatre estava ple. No ens podien donar millor notícia. Ens abracem i pugem cap a l’escenari, on ens esperem a que s’acabi el vídeo que teníem preparat per aquest dia tant especial, i sortim. La gent ens aplaudeix quan ens veu aparèixer amb els instruments. Avui ens ho passarem bé!

Fotos: Mireia Pellicer 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: