I pensar en el que vindrà..!

Les setmanes passen volant i les hores a l’estudi també! De fet, des de ja fa un bon temps ens persegueix aquella sensació de tenir moltes coses a fer i molt poc temps per fer-les. Ara que definitivament ja podem dir que tenim les guitarres enllestides, hem encetat una etapa de canvis i modificacions de les lletres i melodies de cadascuna de les cançons que conformen el disc, feina que fins ara havíem aparcat fins tenir la base musical enregistrada. Sabíem que arribaria el moment i ja portem uns dies treballant per substituir, canviar o fins i tot esborrar aquelles paraules o frases que no ens agraden, que no expressen el que nosaltres volem, etc.

Tot plegat, però, no fa més que incrementar aquella bonica i curiosa sensació d’estar evolucionant a gran velocitat.

img_20170103_183820img_20170104_104115

A més, comença a ser hora de pensar en el que vindrà un cop siguem fora de l’estudi, tot allò que s’escapa de la part estrictament musical i que té a veure amb el nom, la portada i tants altres detalls que tenen a veure amb el nostre LP. Tenim diferents propostes i al llarg dels pròxims dies les anirem perfilant per veure amb quina ens quedem i com ho executem.

Mentrestant, ja podem dir-vos que la setmana que ve (l’última de gener) gravarem les veus… Quines ganes!:)

piscines-sfg

Col·laboren:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s