… I ja és nadal!

Bones de nou!

Com que, molt probablement, aquesta sigui l’última entrada de l’any al web, volem explicar-vos amb detall un bon grapat de coses sobre l’evolució del disc, les sensacions que estem experimentant a mesura que anem veient com sona cada cançó, etc.

I és que sembla mentida com passen els dies! Ara que ja tenim data per començar a gravar guitarres (dimecres 28 ens hi posem!), tenim aquella curiosa però bonica sensació de saber que això  “va en serio”, que ja tenim la base rítmica enllestida i que ara ens toca a nosaltres. Fins ara havíem dedicat gran part dels nostres esforços a composar i a “moure” el Verkami per aconseguir els 2000€ que ens havíem proposat. Ara ja hem enllestit aquesta “primera fase” i comencem a centrar-nos, definitivament, a la part més “musical” del disc. Diguem-ne que ja sentim aquella barreja curiosa d’il·lusió i nervis, tot un cúmul de sensacions que ens acompanyen des del dia que vam fer la primera reunió i que ens recorden, constantment, que es tracta de quelcom important per a nosaltres.

Si ens demaneu una petita valoració de com està anant tot, volem dir-vos que estem molt encantats per com està anant tot. Treballar amb en Marc, en Santi i en Jordi és realment una sort, tant per la qualitat humana com també professional. Les hores a l’estudi passen volant (i creieu-nos que fem feina!) i, a més, sentim que no parem d’aprendre i millorar. Les cançons han crescut i, com no pot ser d’altra manera, nosaltres hem de créixer amb elles. I no es tracta de fer-nos grans, sinó d’aconseguir transformar les cançons que ja teníem concebudes d’una manera determinada per entendre i incorporar els canvis que han anat experimentant. A més, malgrat érem conscients que el projecte Verkami podia ser una arma de doble fil, ha estat tot un èxit i, a part de ser una ajuda econòmica (molt) important, ha suposat una injecció de moral i confiança brutal per a tots.

Sempre ens han dit que poder fer el que t’agrada és el millor que et hi ha i, en el nostre cas, ens sentim molt afortunats. Només per poder estar gravant un disc i veure/entendre la música des d’una dimensió on encara no havíem arribat mai, ja ens sentim satisfets. Si a això, però, hi sumem els suports que hem obtingut i totes les experiències que suposa aquesta aventura, només podem donar-vos les gràcies un i mil cops.

I amb la satisfacció de poder seguir tirant endavant aquest projecte, aprofitem per enviar-vos una forta abraçada i desitjar-vos un molt bon nadal a tots! Nosaltres, com no podia ser d’altra manera, seguirem treballant!:)

Fins aviat!

piscines-sfg

 

 

 

 

 

Col·laboren:

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s