A punt, a punt..!

Ens fa molta il·lusió i, a la vegada, ens genera una gran quantitat de nervis dir que ben aviat entrarem a l’estudi a gravar les cançons que formaran part del nostre primer CD.

Fins ara hem estat fent molta feina des de casa, dedicant un bon grapat d’hores a escriure, composar i gravar idees que ens anaven sorgint a mesura de provar i provar. A partir d’aquí, tocarà decidir quines seran les cançons que formaran part del disc i ja serà moment de tancar-nos a l’estudi per, mica en mica, anar donant forma i color a tots els temes.

La veritat és que en tenim moltes ganes, de tot això. Veure com les cançons creixen i evolucionen ens fa desitjar encara amb més ganes que les gravacions comencin de seguida. A més, com que hi estem dedicant totes les nostres forces, estem convençuts que la feina valdrà la pena i podrem presentar-vos un bon disc!

foto-estudi-1

A més, les aportacions al nostre Verkami han seguit augmentant considerablement i ja hem superat els 2000€! Si encara no ho heu fet però teniu ganes de col·laborar, tan sols cal que cliqueu aquí i escolliu l’aportació que considereu oportuna. Nosaltres no podem fer res més que donar-vos les gràcies per recolzar i creure en aquest projecte.

Us mantindrem informats de com avancen els dies a l’estudi! 🙂
Salut!

 

Col·laboren:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s