Comencem una nova aventura… i volem que ens acompanyis!

Bones de nou!

Han estat uns mesos realment intensos i complicats, però l’ocasió s’ho val i no ens podíem permetre deixar-la escapar.

En primer lloc, volem dir-vos que a partir d’ara Sotrac serem 3 enlloc de 5. Els motius d’aquest canvi són, sobretot, per falta de temps i incompatibilitat d’horaris. Des d’aquí volem agrair a en Joan i en Roger tota la feina que han fet i, sobretot, la il·lusió i el bon ambient que sempre ha acompanyat els nostres assajos i concerts.

Quan ja ens havíem fet a la idea de preparar i composar cançons en format acústic, vam rebre un correu electrònic en què se’ns convidava a assistir a una reunió que es duria a terme a l’Estudi la Vall. Un cop allà, després de conèixer-nos una mica i saber quines eren les pretensions d’uns i altres, ens van proposar gravar un disc sota la producció d’en Marc Martín.

Lògicament, la idea ens semblava interessantíssima però, per altra banda,  teníem un munt de dubtes al voltant de tot plegat. Mica en mica, però, i després de parlar-ne amb companys, professors, amics, familiars, etc., vam decidir aprofitar aquesta oportunitat i centrar-hi tots els nostres esforços. Sense esperar-nos-ho, estàvem fent els primers passos d’una nova aventura…

Ara, mentre anem fent la selecció dels temes que formaran part del CD, iniciem aquest projecte Verkami per intentar aconseguir cobrir la part destinada a l’Artwork i la distribució del disc. Per a fer-ho possible, hem preparat un bon grapat de recompenses -tant per particulars com per empreses- que considerem interessants i justes, de manera que tothom qui vulgui aportar el seu granet de sorra, trobi l’opció que més s’adeqüa a la seva situació.

És la primera vegada que impulsem una campanya d’aquestes característiques, però estem segurs que ens ajudarà molt i farem tot el possible per aconseguir-ho. Mentrestant, a més, seguirem treballant per tal de definir quines cançons formaran part del repertori final i, així, entrar a l’estudi el més aviat millor.

Clicant al següent enllaç podreu conèixer millor el nostre projecte i, si ho voleu, fer-hi la vostra aportació.

 

marc-martin

Moltes gràcies! #comptemambtu

vkm.is/sotrac

Col·laboren:

swingllenyes-rissech serveisgestions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s