Un encàrrec inesperat!

Ara fa aproximadament uns 4 o 5 mesos que, per sorpresa de tots, rebíem una trucada de Pneumàtics Perelló per dir-nos que volien parlar amb nosaltres perquè els féssim un anunci que hauria de sonar a alguna de les principals emissores catalanes… Uau!
Després de fer una petita reunió amb ells per tal de conèixer quines eren les seves intencions i pair el “boom” que suposava per a nosaltres aquesta notícia, vam decidir posar-nos-hi el més aviat possible. Poc a poc, doncs, vam anar conformant melodies i ritmes que ens agradaven i que consideràvem enganxoses i boniques. A més, després de varis canvis, vam aconseguir definir una lletra que representés el que l’empresa pretenia.

 

Finalment, podem anunciar-vos que ja podeu escoltar-nos si sintonitzeu”Rac 1″ (Girona). Ens fa molta il·lusió haver compaginat la feina de creació de nous temes amb una altra de tant nova i especial com aquesta.

Esperem que us agradi i que ens reconegueu!(:

Seguim!

IMG-20160701-WA0012

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: