Arranquem!

Bones de nou, família!

Després d’un temps de silenci en què, per una cosa o per l’altra, no hem estat tan actius a nivell de xarxes com ens hauria agradat, tornem animats i amb energies renovades! Tenim moltes coses per explicar-vos, ja veureu que no hem perdut el temps!(:

En primer lloc, i per sorpresa nostra, els companys del Butlletí de Llagostera van nominar-nos, dins la categoria “artista local”, com aspirants al Premi Butlletí 2016. Contents per aquest fet, vam procurar fer-ne difusió a través de Facebook i Twitter, doncs pensem que els llagosterencs/ques han de donar suport a activitats com aquestes. Així doncs, el passat diumenge 24 d’abril, arribem al teatre del Casino (on se celebrava la gala) i, a micròfon obert, anuncien que som els guanyadors de la nostra categoria. Quin moment! Mentre pugem a l’escenari i ens fem la foto de rigor, anem pensant com dir el que suposa aquest premi per a nosaltres: “aquest premi ens ajuda a tirar endavant amb el projecte, a tenir més energia per fer la feina que fem”, vam dir. I és ben bé així. Tots sabem que compaginar un projecte ambiciós amb el dia a dia de cadascú és, com a mínim, complicat. De totes maneres, que de tant en tant et recordin que darrere teu hi ha una bona colla de gent i que no estàs fent allò en va, és la millor injecció d’energia que pots aconseguir. I per a nosaltres, aquest premi és això, una empenta per seguir treballant al màxim per aquest projecte que tant ens estimem. No volem oblidar-nos, ni molt menys, dels companys del Butlletí, de tota la resta de nominats ni de tota la gent que va participar a les votacions. Gràcies, de veritat!

 

S3
Foto de família amb els companys d’El Butlletí i tots els guanyadors!

 

En segon lloc, dir-vos que aquest dissabte dia 30, a les 21h, serem a l’Auditori de la Mercè participant a una de les semifinals del Concurs Intro. Estrenarem dues cançons que a partir d’ara formaran part del nostre repertori habitual. Ens farà molta il·lusió trobar-nos allà, compartint una bona estona i fent sonar “Entre nosaltres” ben fort!

DSC_2125
Auditori de la Mercè, Girona – 21:00h

Ja per acabar, dir-vos que tenim més novetats que al llarg dels pròxims dies/setmanes us anirem comentant. Ja ho veieu, no parem!SOTRAC-PORTADA

Gràcies per ser-hi sempre!

Seguim!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s