“Entre nosaltres” ja sona!

El passat mes d’octubre vam publicar, per fi,  el nostre primer EP, “Entre nosaltres“. Tot seguit repassarem com hem viscut el seu llançament però, abans, no volem cansar-nos de donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat a fer possible aquest projecte :

  • La Cabana del Músic  Gravació
  • Lluís González – Piano i teclats
  • Marc Ortín (Moug)  Rap
  • Norman Sanchez, Alba Barceló – Portada

I és que, acabat un període intens d’entrevistes i presentacions, etapa més aviat desconeguda per a nosaltres perquè mai abans ens havia tocat fer-ho, per fi podem parar-nos uns minuts a escriure  com hem viscut aquests 3 mesos tant especials.

La veritat és que la rebuda va ser brutal. Amb una setmana ja arribàvem a les 1000 reproduccions, les descàrregues i felicitacions no paraven i, la satisfacció per la feina feta era evident cada vegada que parlàvem amb algú. Últimament hem estat convidats a diferents mitjans de comunicació com “el Punt“, “Fem Girona“, “Ràdio Vilablareix“, “Llagostera RIMG-20151219-WA0014àdio“, “El Butlletí” i “Ràdio 4“,  on hem explicat com vam viure el període de creació d’Entre Nosaltres i de quines perspectives de futur tenim com a grup.

A més, el 5 de desembre vam tenir l’oportunitat de tocar en format acústic a la Casa Irla – Cas Romague’ de Sant Feliu de Guíxols, primer concert de presentació de l’EP en aquest format més íntim.

Hem de dir que ja estem treballant per poder seguir creixent encara més aquest proper 2016, tant a nivell de repertori (creant nou material), com també pel que fa a concerts/directe. Sabem que no és senzill, doncs “buscar-se la vida” sols, sense el suport de cap empresa al darrere, complica encara més les coses. Malgrat tot, estem convençuts que tenim molt camí per recórrer i estem disposats a fer-lo.

Us deixem amb algunes de les fotos fetes a les ràdios per on hem passat. Gràcies, un cop més, pel vostre suport!

Seguim!

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s