Últimes passes!

S’acaba l’estiu i tanquem temporada amb un concert pel record al Festival Acústica Figueres 2015! I és que, ni la falta d’organització, ni les presses prèvies a l’hora del concert, van impedir-nos gaudir com mai havíem fet dalt de l’escenari. De fet, tan sols cal que feu un cop d’ull a la foto següent per fer-vos una idea de l’experiència que ens n’enduem:

IMG-20150827-WA0004

Tan agradable va ser la vesprada a Figueres que l’endemà, els companys d’Orella Activa ens dedicaven aquestes paraules: Descobriments Acústics – Sotrac

Uns dies abans, però, vam fer doble parada a la Plaça Catalunya de Llagostera per fer-hi un concert acústic i, per altra banda, per participar al programa itinerant de RàdCNP7FZkWoAAQ9PGio la Xarxa anomenat Km0, on ens van entrevistar per saber com avançava el nostre primer EP i com estàvem preparant el concert de l’Acústica.

Volem agrair el suport rebut durant aquests dos dies, doncs la gent de Llagostera ens ha anat animant a seguir treballant i a aprofitar les oportunitats que el camí ens va donant.

A partir d’ara, ens agafem uns dies (merescuts) de vacances per carregar piles i, sobretot, per enllestir tots els detalls que encara ens falten per regalar-vos el nostre primer EP. Ben aviat us anunciarem via Facebook i Twitter, el nom, la data de llançament, la portada, i altres detalls. Estigueu atents, perquè ara sí que falta molt poquet!

Gràcies! Seguim!Promo EP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s