A poc a poc

Benvinguts de nou “sotragueros”!

A la Cabana la feina no cessa i ja tenim guitarres, baixos i bateries quasi enllestides… Podem dir, doncs, que ens trobem a l’equador de la gravació del nostre EP!

IMG-20150627-WA0001 IMG-20150630-WA0015

A més, aquest diumenge passat vam tenir la sort de compartir unes hores de molta música amb tot un mestre de les tecles, de qui encara no direm el nom. Amb ell, vam treballar amb profunditat les cançons que formaran part d’aquest EP i vam buscar-hi colors i sonoritats noves. Tenim unes ganes boges d’acabar d’enllestir lesIMG-20150712-WA0022 pistes que falten per poder escoltar com sonen i mostrar-vos tota la feina que poc a poc hem anat fent.

A part de la gravació, no deixem de fer concerts! L’Helena, en Gerard i l’Artur van actuar a la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols en format acústic. Una hora i mitja de concert en el que van predominar leCJF1DH6WsAEyZYrs nostres cançons però també alguna versió de Macaco, la Oreja de Van Gogh i d’altres. En tot cas, vam passar una nit molt agradable i divertida a la que per a nosaltres, és la nostra segona casa!(:

Ja per acabar, us anunciem que hem estat seleccionats per participar a la final del primer Concurs Plaça – Estació de Figueres. Això vol dir que el proper dissabte 25 de juliol actuarem per primera vegada a aquesta ciutat, on disposarem de mitja hora per intentar convèncer al jurat i lluitar per les tres primeres posicions, que poden permetre’ns gravar una maqueta a Music Lan, tocar al festival Acústica 2015 o sortir a la revista La Tornada.

Hi anem carregats d’il·lusió i amb més ganes que mai, així que us expliquem com ha anat a la propera entrada.

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s