DIA 1

Avui és, per a noIMG-20150613-WA0009saltres, un dia especial. Ens tornem a tancar a l’estudi, i malgrat que no és la primera vegada, aquest cop ho fem havent-nos omplert de paciència per barallar-nos amb cadascuna de les 4 cançons que volem presentar-vos per treure’n el millor so. Si fa uns mesos us anunciàvem que havíem apostat per fer un pas endavant, aquesta n’és la primera mostra clara. I és que acabem de començar les gravacions del que serà el nostre primer EP. Sí, ho heu llegit bé, aquest estiu hi haurà novetats. Les anunciarem a poc a poc però perquè, com hem fet fins ara, les courem a foc lent a la Cabana del Músic, autoproduïnt i autoenregistrant tots i cadascun dels detalls.

IMG-20150613-WA0013

El títol d’aquesta entrada, DIA 1, no és casual. Volem remarcar la importància que té per a nosaltres aquest primer dia de gravació del que serà el  primer EP de Sotrac. A més, us anunciem aquesta notícia inaugurant l’apartat “d’entrades” mitjançant les quals us anirem detallant totes les novetats relacionades amb l’EP i amb nosaltres (per descomptat!).

Ha començat l’aventura i la volem viure amb vosaltres… Ens hi acompanyeu?

IMG-20150613-WA0012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s